Zoals we allemaal gehoord hebben van de overheid is het tot 1 juni 2020 verboden om evenementen te laten plaatsvinden. Dit betekent voor ons dat ook de Badeendjesrace op 18 April a.s. in Naarden Vesting helaas niet op deze datum door zal gaan. De 5 Lionsclubs die dit unieke evenement organiseren respecteren uiteraard dit besluit, en zijn op het moment aan het zoeken naar een alternatieve datum later dit jaar, waarover we binnenkort meer informatie hopen te kunnen geven. Zodra we meer weten zullen we dat uiteraard direct communiceren.

De loten blijven gewoon geldig!

Houdt onze website https://almereveritas.lions.nl/ en onze Facebookpagina in de gaten voor een update.

Oorspronkelijke tekst:

Op 18 april 2020 zullen wij, Lionsclub Almere Veritas, samen met Lionsclubs Gooise Meren,
LC Gooiland, Almere Host en de Leoclub Ventus Novum uit Almere een unieke badeendjesrace laten plaatsvinden.

3000 badeendjes zullen de race van hun leven gaan zwemmen in de Oude Haven van Naarden Vesting direct gelegen bij het Arsenaal. Deze eendjes zijn tevens een lotnummer. U hebt al één eendje voor € 5,00 en 5 eendjes voor € 20,00. Daarmee maakt u kans op mooie prijzen. De eendjes worden in de voorverkoop en ter plaatse verkocht.

De totale opbrengst zal ten goede komen aan het Prinses Maxima Kinderziekenhuis FONDS. Met dit geld kunnen zij de o zo belangrijke Ouder/Kinderkamers in stand houden.

Wilt u net als wij dat dit een succesvolle actie wordt ga dan naar www.lcgooiland.nl/badeendjesrace en schaf één of meerdere eendjes aan. Misschien wacht er ook een mooie prijs op u.

Er zullen deze middag meerdere activiteiten plaatsvinden, zoals o.a. een wijnproeverij onder leiding van Astrid Joosten, houdt daarom onze site in de gaten!